evaklooster

Eva Klooster (1965) is politicologe met brede ervaring op het terrein van onderzoek, beleid en advies. Jeugd, zorg en opvoeding zijn de thema’s die als een rode draad door haar werk lopen. In 2012 deed Klooster ondermeer onderzoek naar ‘jeugd en preventieve gezondheidszorg’, ondersteunde zij een brede school en werkte zij mee aan een onderzoek naar de William Schrikker Stichting. Afgelopen jaar stond in het teken van advieswerk op het terrein van zorg en de presentatie van haar boek Hangplek Holland.

Hangplek Holland is een non-fictie boek, gebaseerd op gesprekken met stedelijke jongeren die in de jeugdcriminaliteit terechtkomen en betrokken familieleden, buren en (professionele) begeleiders. Hangplek Holland is op 30 mei verschenen bij uitgeverij Meulenhoff. Meer weten? Lees hier verder of neem contact op.

Het jaar 2014 start met een uitdagende klus. Het jeugdparticipatie project Blikopeners van het Stedelijk Museum bestaat vijf jaar. Het museum wil een gedegen evaluatie en Klooster Onderzoek & Advies is daarvoor gevraagd. Een eer en een mooi begin van het nieuwe jaar.

Neem contact op met Eva