Floor Schrijvers

Ik ben freelance tekstschrijver, journalist en redacteur. Mijn klanten zijn overheidsinstellingen, bedrijven, kranten en uitgeverijen.

Ik ben opgeleid als taal- en tekstspecialist, met de bachelor Communicatie- en informatiewetenschappen (Vrije Universiteit in Amsterdam) en de master Redacteur/editor (Universiteit van Amsterdam). Daarnaast heb ik ook een beeldende achtergrond: ik studeerde een jaar ‘Beeld en taal’ aan de Rietveldacademie en een jaar grafisch vormgeven aan de kunstacademie in Den Haag.

Na mijn afstuderen in 2012 werkte ik als promotiemedewerker bij Uitgeverij THOTH en als (hoofd)redacteur bij Tijdschrift Ei, een online tijdschrift voor literatuur en kunst. Daarnaast organiseerde ik als onderdeel van ‘Schrijvers uit Oost’ enkele literaire events in Amsterdam-Oost. Ook was ik medeorganisator van literaire salons in de kunstenaarssociëteit Arti et Amicitiae.

Inmiddels heb ik me helemaal gericht op schrijven en redigeren. Mijn uitgebreide cv is te bekijken op LinkedIn en mijn portfolio op www.floorschrijvers.nl.

Neem contact op met Floor